Spring naar inhoud

De laatste dag, dachten we.

juli 11, 2007

Maandag is een rommel en luie dag geworden. We bezoeken Denvers Choppers, waar ik nog even plaatsneem, op verzoek van Mondo, de eigenaar, op een winnende Discovery Biker Build Of motorfiets en we verder alles mogen bekijken tot aan zijn kantoor aan toe. Een kleine zaak, maar met vreselijk mooi spul en duidelijk de repairshop van de plaatselijke Hells Angels, gezien alle foto’s, stickers en posters die zijn kantoor sieren. Daarna pakken voor de laatste keer de Wal*Mart en my favourite Home Depot en gaan dan huiswaarts.

Thuis wordt alles nog een keer gebruikt; zwembad, jacuzzi, wasmachine etc. Na een paar uur begint dat ook te vervelen en besluiten we nog een casino te bezoeken. Net aan de andere kant van de snelweg en nagelnieuw. Hele ruime spelzalen met weer honderden automaten en tafels, die we weer voorzien van de nodige dollars, maar er ook weer wat meenemen. Ook dat begint na een paar uur te vervelen, en via een laatste bezoek aan “onze” supermarkt VON’s waar we inslaan voor onze laatste barbecue vanavond. Die is weer geslaagd en we gaan allemaal op redelijke tijd naar bed, want om 5 uur loopt de wekker af.

Dinsdag de 10e vertrekken we om half zeven naar McCarran Airport om de terugreis aan te vangen. De eerste etappe is van Las Vegas naar Chicago en onderweg krijgen we te horen dat dat niet door gaat. We moeten een tussenlanding maken in Des Moines wegens erg slecht weer in Chicago. Daar wordt bijgetankt en staan we een mooi poosje te wachten. Daardoor missen we de vlucht naar Amsterdam en staan we dus om een uur of zeven op O’Hare airport met enkele duizenden anderen. We worden omgeboekt voor een vlucht via Washington die pas mogen rond één uur vertrekt. Een dag langer vakantie dus, waar niemand op zit te wachten. Ook niet de duizenden andere passagiers, die dus allemaal, net als wij, een hotelkamer willen. Na een paar uur lukt het ons eindelijk, vraag niet hoe, twee kamers te scoren bij Holliday Inn in Skokie, zo’n half uur van O’Hare airport. Nu nog even er naar toe, maar de rij bij de taxistandplaats was dusdanig lang, dat we er waarschijnlijk ’s ochtends nog gestaan hadden. En dan moet je met zes man ook nog twee taxi’s hebben, en morgenvroeg weer hetzelfde ritueel. Dus was een auto huren een goede, ietwat dure, optie en crossen we naar ons hotel. Dat ziet er goeduit, maar met als nadeel dat, in tegenstelling tot Las Vegas en Florida, hier alles wel op tijd dicht is en je dus niet uitgebreid kunt eten en drinken. Met hangen en wurgen scoren we nog een paar biertjes en burgers en vermaken ons toch wel weer. We zijn inmiddels een uurtje of veel onderweg en hopen nog op een goede nachtrust, altijd beter dan 15, 16 uur op een stoel in een vliegveldhal. Het is inmiddels wel laat, dus duiken we maar het mandje in en gaan we morgen wel zien hoe het verder afloopt. Maar dat leest u in de epiloog.

Advertenties

From → Las Vegas 2007

Geef een reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: